In 2019 hebben wij de monumentenprijs in Wassenaar gewonnen voor de restauratie van de voormalige “Beukpanden” tevens ons huidige kantoor aan de Gang 1, hoek Langstraat in Wassenaar.
Ook volgend jaar dingen wij weer mee naar de monumentenprijs, in dit geval door het compleet restaureren  van het Oude Raadhuis in de Langstraat te Wassenaar.

Het Oude Raadhuis is het voormalige gemeentehuis van Wassenaar. Het staat aan de Langstraat. Het raadhuis werd in 1872 gebouwd. Architect J.G. van Parijs ontwierp een gebouw in neorenaissancistische stijl. Boven de ingang staat een kleine klokkentoren.

Wij hebben de intentie zeer zorgvuldig met ons vastgoed om te gaan en bij ieder pand te zorgen voor een perfecte staat van onderhoud, waarbij wij de authenticiteit van onze panden zeer hoog in het vaandel hebben staan.

Bayer Vastgoed heeft meerdere schitterende gemeente-, en rijksmonumenten in haar portefeuille. We nodigen u graag uit een bezoek te brengen aan ons vastgoed zodat u zelf kunt ervaren hoe de staat van onderhoud van onze panden is. Indien hiervoor interesse bestaat kunnen wij enkele objecten als referentie opgeven.

– Behoud en authenticiteit van het object als Rijksmonument:

Voorgaande gezegd hebbende, wijzen wij u erop dat wij uiteraard de authenticiteit van het door u aangeboden object, als rijksmonument, in ere zullen houden.