OVER ONS

OVER ONS

BAYER VASTGOED GROEP

Sinds 1975 is de Bayer Vastgoed Groep actief met aankoop, verkoop, verhuur, renovaties en beleggingen  van zowel commercieel vastgoed als woningen. Voornamelijk in Leiden, Wassenaar en Den Haag.

Daarnaast beleggen we ook buiten deze regio, al dan niet in samenwerkingsverband.

ONZE

MISSIE

Onze missie is met name gebouwen met een verleden in stand te houden, liefst in de dorps- en stadskern. Wij voeren onze renovaties met de grootste zorg uit op hoog niveau.

ONZE

VISIE

Het hart van een dorp of stad heeft onze aandacht. Dit zijn de plekken waar je niet eenvoudig kunt uitbreiden qua footprint. Het is nu van belang waar de winkels worden behouden, dan wel waar je kiest voor woningen.

Onze visie is “winkelen” terug zoals het vroeger was. Dus middenstanders/pappa en mamma winkels, waar winkelen een beleving is. Met optimaal klantvriendelijke adviezen en met kennis van zaken.

Dit in tegenstelling tot de weinig servicegerichte filiaalbedrijven en het anonieme internetshoppen. Het moet weer een feest worden dat je een dagje gaat winkelen. “We gaan even naar de stad”, was vroeger een veel gehoorde uitspraak. De consumenten willen flaneren en paraderen met hun aankopen.

Horeca is ook een belangrijk aspect in deze. Er zijn inmiddels veel winkelmeters gewijzigd naar horeca. Ook de terrassen zijn heel belangrijk.

ADRES

Bayer Vastgoed Groep
Plein 12A
2242 KB Wassenaar

E-mail: info@bayervastgoed.nl

ZOEKEN

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

I agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik